Crew

Anna-Luna Post is historica en groot fan van ASOIAF. Ze legt graag vergezochte verbanden met andere literaire klassiekers, zoals Harry Potter, en vindt dat de draken teveel screentime krijgen ten opzichte van de wolven. Haal de wolf terug naar Westeros!

Esther Crabbendam studeerde af in de geschiedenis, maar werkt nu aan campagnes over internetvrijheid. Inmiddels weet ze meer over de geschiedenis van Westeros dan van Nederland. Haar kat Khaleesi heeft een eigen instagram. Omdat haar popcultuurobsessie breder is dan ASOIF maakt ze de popcultuurpodcast De Vierkante Ogen Show, over bijvoorbeeld Heel Holland Bakt, Star Wars en Friends. Daar kan ze helaas een stuk minder over draken praten.


Guido Meijer is een wetenschapper met een liefde voor Game of Thrones. Zijn specialiteit is door kritische analyse van de beschikbare data tot concrete voorspellingen te komen. Die komen soms uit, maar vaker niet. Hij was één van de oprichters van een Fris en Vurig Liedje maar hij woont tegenwoordig in Lissabon dus je zult hem helaas nog maar sporadisch horen op de podcast.

Joyce Buikhuisen

Sander de Folter is leerkracht in het basisonderwijs. Omdat hij zijn kleuters weinig kan bijbrengen over Game of Thrones is hij samen met Sicco en Guido deze podcast gestart.
Hij leest de boeken in het Nederlands hetgeen al vele malen essentieel is gebleken bij het vertalen van sleutelfiguren in onze moedertaal, zoals de Hoge Mus, De Rijdende Berg en de Nachtwacht. Sander probeert de afleveringen extra diepgang te geven met nu en dan een (leuke) woordgrap en (hopelijk) interessante feitjes.

Sicco de Knecht

Sicco wilde ontsnappen aan een grauwe werkelijkheid die zijn dagelijks werk in het laboratorium was. Vanuit een liefde voor vette series en podcasts ontsproot het idee voor FeVL in hem. Niets doet hij liever dan waar Tyrion groot mee werd: drinken en dingen weten. En daarover praten natuurlijk – “Mainly talking then…”